De Blauwe Salon is een kunstenaarsbeweging zoals een rivier die meandert en steeds weer haar eigen bedding verlegt. Vaar met ons mee!

Experiment, spontaniteit, improvisatie en kruisbestuiving tussen de verschillende kunstdisciplines staan centraal. Dichters en dansers, muzikanten en beelhouwers, iedereen is welkom. Presentatrice en kleinkunstenaar Marjolein Pieks zorgt voor een sfeer waarin alles mogelijk is. Ze prikkelt je om uit je comfortzone te stappen en artistieke verbindigen te leggen waarvan je eerst dacht dat die niet mogelijk waren.  Nieuwkomers hoeven niet bang te zijn voor plankenkoorts want Marjolein ontspant je door je te ondersteunen waar nodig. Dichters gaan opeens zingen en dansen, beeldend kunstenaars krijgen opeens een gedicht in hun bol. Alles kan. En fouten maken doen we bewust want dat is leuk. 

Ons publiek is aandachtig en staat open voor alles wat met de taal van het hart te maken heeft. 

19 november is de volgende editie van ons kunstenpodium te bezoeken. Tijd en locatie staan binnenkort op deze website.

Deze zomer en herfst organiseren we workshops, een kunstroute en een Marikenweek. Meer informatie via onze startpagina of meld je aan voor onze mailinglijst en facebookpagina

Blauwe Salon 21 mei 2017